Kasongo-Lunda.Specificatie van olieonderdompelde transformatorenEconomische investeringsbenadering

  • vrijgavetijd:2022-09-25 19:35:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:478
  • Korte omschrijving:

    Kasongo-Lunda.,De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen v

Artikel inhoud

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Kasongo-Lunda.De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd,Kasongo-Lunda.Drie fase droge AC-transformator, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Maimanah.Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval,Kasongo-Lunda.Toepassing van een transformator met olieonderdompeling, enz.


Kasongo-Lunda.Specificatie van olieonderdompelde transformatorenEconomische investeringsbenadering



Wat is de belangrijke rol van de transformator

Dry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd,Kasongo-Lunda.transformator voor stroombesparing, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Briljantie aanmakenIn de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Door een slechte afdichting, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.


Kasongo-Lunda.Specificatie van olieonderdompelde transformatorenEconomische investeringsbenadering



De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Verslag over de kwaliteitscontroleDe ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Kasongo-Lunda.In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

KasongoLunda.Overige productinformatie
  • Mateszalka.Goedkope mobiele liftWat zijn de toepassingen van snijden?

    Mateszalka.Goedkope mobiele liftWat zijn de toepassingen van snijden?

  • Hoorn.Sightseeing lift, huishoudelijke kleine liftKenmerken en functies

    Hoorn.Sightseeing lift, huishoudelijke kleine liftKenmerken en functies

  • Nevin.Kleine hydraulische hef- en nivelleringBouwspecificatie voor renovatieproject

    Nevin.Kleine hydraulische hef- en nivelleringBouwspecificatie voor renovatieproject

  • BostonHydraulisch hefplatform Hydraulisch platformInnovatieve manieren om de markt snel te openen

    BostonHydraulisch hefplatform Hydraulisch platformInnovatieve manieren om de markt snel te openen

  • BinnenMongoliëHydraulische hefplatform van de aluminiumlegering met vier kolommenKies nu waar de det

    BinnenMongoliëHydraulische hefplatform van de aluminiumlegering met vier kolommenKies nu waar de det

  • Bazhou.Handgemaakt hydraulisch hefplatform voor kinderenantioxidant

    Bazhou.Handgemaakt hydraulisch hefplatform voor kinderenantioxidant

  • Bazhou.1-ton hydraulische hefplatformapparatuurDe kwestie van overleven is:

    Bazhou.1-ton hydraulische hefplatformapparatuurDe kwestie van overleven is:

  • Bazhou.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeAandeel synergetische varië

    Bazhou.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeAandeel synergetische varië

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!